Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

måndag 23 maj 2011

Min Lilla Familj




Lille Mingus

Min familj består av Mingus & Gucci, och sambo.

Mingus är en abessinier som är väldigt fin i kanten och har det största hjärtat en liten katt kan tänkas ha. Han klappar och pussas.
Och är den förste att väcka en på morgonen. Många gånger genom att peta på en försiktigt i ansiktet eller stångas och jama " skrangligt". Vi hämtade honom den 14:e feb. 2009, en riktig alla hjärtans dag katt :)


Vill alltid vara med oss. Äter helst vanilj yoghurt & brytbönor. 
Den rosa sitt kuden är hans favorit  både i soffan och vid fönstret.
Rosa? Japp, ligger aldrig på något annat.




Gucci är vår bengal som inte är så liten. 7 kg vägde han sist, och han har lite mage som han älskar att bli klappad på. Han har för övrigt väldigt märkliga "klapp" ritualer. Gillar att ligga på rygg.
Vattnet dricker han direkt från kranen i badkaret tills han får sin "obligatoriska" host attack, då ska man dunka honom i ryggen..
Han är vår märklige lille vän. Som inte alltid tycker om att umgås. Älskar advokado & ost.  Är bestämd och pratar (ylar) mycket. Ibland låter han som en liten  groda som har ett defekt kväckande. Som liten var han klumpig och bar runt på allt han hittade.




Jag älskar mina små vänner!
De skänker så mycket glädje & Kärlek.


Snark...