Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

torsdag 5 april 2012

Gili trawangan & Gili Meno..

Detta kommer ju låta så otacksamt så jag kanske inte borde skriva det.. Men jag är trött på paradis öar. Trött på allt slappande i solen & känna sig onyttig. Trotts det har jag haft det roligt och mysigt med maken. Ja,allt vi gjort är solat,planerat nästa steg i resan & promenerat.Som alltid.
Vi hamnade på Gili Trawangan & skulle egentligen flytta till Meno ,men det blev helt snurrigt och vi fastnade här. Och det har varit bra. Jäkligt flummig ö,lite för drog liberal för min smak & väldigt Christiania aktig. Bungalow managern tyckte det var väldigt konstigt att vi som var så unga inte vill festa med honom & käka de svampar han erbjöd. Förutom det så har det varit fint här.Vi gjorde en dags utflykt till Meno idag, där var det vääääääldigt lungt. Och här konstaterade jag just det. Att jag har svårt att njuta det vackra för det händer för lite. Jag saknar action! Klättra i berg, trekka, springa! Hoppas lite på att stilla mina begär i Malaysia. Vi åker till Kuala Lumpur imorgon kväll. Hej då Bali!

stora vågor  på Meno

me,me,me..

ibland kan det bli för bra..