Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

onsdag 31 augusti 2011

Nya tag..

Som sagt,har varit rätt upptagen med allt som hade med vårt lilla bröllop att göra,det var kul, fint & fantastiskt, och jag är fruktansvärt glad att jag & han har funnit varandra. Men nu är det gjort & jag behöver lite nytt att fokusera på innan vi börjar med våra "honey moon" planer, på riktigt.
Så jag tänkte pröva på lite Raw food, har 2 böcker som tydligen ska vara jätte bra. Och det är de alldeles säkert, bara att de har legat på hyllan och jag har fått en känsla av - Åh nej.. Varje gång jag tänkt att jag ska börja "laga" denna fantastiska mat som man tydligen ska bli en super människa av..Hmm..
Och där kom den igen..känslan av ovilja. Det är det att det verkar så himla bökigt. Man ska grodda, så blaha..blaha.. Jag vill ha någon som gör detta åt mig,så jag bara kan få äta :)
Jag var positiv till det innan jag började skriva detta inlägget, men nu känns det som böckerna får ligga på hyllan ett litet tag till och jag får hitta något roligare att göra tills den rätta känslan infinner sig..  Någon som testat och har enkla knep för att bli raw food fantast?