Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

fredag 20 januari 2012

Jag & Machu picchu

 Jag måste erkänna att jag har en väldigt kluven inställning till dessa mäktiga ruiner. Platsen ÄR fantastiskt med en mäktig omgivning & man kan ta många fina och roliga bilder här. Inte heller känns det som det är så trångt med alla andra turister. Men.. jag känner inte den magin alla påstår sig känna när de är här.. Jag har haft turen att få besöka stället 2 gånger,och oturen att inte få känna magin båda gångerna.Kanske är jag okänslig & omottaglig eller så ljuger resten..haha!.. Dessutom blir det dyrare för varje år.  Iallafall så hade jag & min man en fin dag där.Solen sken & vi fick se en massa lamor.
 Vi träffade ett äldre par som firade sina 20 år som gifta,det var lite magiskt & fint.Nu fortsätter vi äntligen till nya ställen som jag aldrig varit på & det ska bli spännande. Vi ses i Lima! P.s vill ni få en mer detaljerad beskrivning på vår resa så kan ni gå in här: http://blog.travelpod.com/travel-blog/lejonresan/1/tpod.htm 
ohmmmm...

min nyfunne vän