Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

söndag 18 december 2011

Gårdagens tango i La boca , äcklig mat..Och den godaste!

Vi har promenerat till överallt här i Buenos Aires,lite för att hålla flåset uppe men mest för att vi gillar att gå, vi har tid & det är skönt. Men fyy vad trött jag har varit på kvällarna,slocknat så fort jag lagt mej vid 22 tiden!
Och just nu känner jag mej lite apatisk..Det var varmt idag över 30 grader.
Igår gick vi till Boca det färgglada området, där vissa delar påminner om Kristiania i Köpenhamn,men här dansar de tango på gatorna.En massa små shopps med souvenirer trängs brevid varandra. Och här är väldigt turistigt! Vi gick en runda & åt nog något av det äckligaste jag ätit.. En parilla men fyyyy...köttet var halv bränt på vissa ställen & sen var det det med alla olika delar man får på en parilla..blodkorv,njurar,lever..och annat oidentifierbart, creds till tanten som tog beställningen för att rekommendera oss att ta en halv!..Kan tänka mig att på en restaurang som håller högre standard att detta kan smaka ok,men vi hade otur,hoppas jag.
Caminito..  
lite uttråkade tango raggare..

vi blev på slängda hatt & sjal..
jag & äckel parillan..


jag fick en pratstund med en av konstnärerna det var trevligt & inspirerande
På kvällen gick vi till en rekommenderad restaurang, Desnivel.. jag tror fortfarande min mage sjunger efter den mat biten! Kött & sallad..så himla enkelt men så perfekt ! Han tog lomo,jag biffe de chorizo som nu är min favorit. Fast vi delade:) Stället är skabbigt & har ingen mys faktor what so ever,men det spelar faktiskt ingen roll. Jag hade kunnat äta där varje dag!
När vi var klara pågick ett karneval tåg utanför,jag vet inte vad som firades men alla var glada & dansade och det var ett trevligt avslut på ytterligare en lång dag!