Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

fredag 30 december 2011

vi tog en tur till lands bygden i Salta..

eller rättare sagt en crazy bil tur upp i bergen. Där grillade vi med värd familjen & ett par andra tjejer som var med.Killarna som var gedigna gauchos bodde på farmen, kastade lasso och var jätte trevliga.
 Det började ös regna,och familjens get sprang in på toan & gömde sej.Haha!
Sen hittade den ett lämpligare ställe..
Vi väntade ut regnet & gav oss ut på en fantastisk rid tur. Måste säga att jag är super stolt över min man som för första gången red på riktigt & tom. galopperade! En dag i harmoni innan det Nya Året ska firas in..
man känner sej rätt liten under jätte kaktusarna..

getens nya gömma..


Argentina,Paraguay,Brasilien & tillbaka till Argentina..på samma dag..

Innan vi lämnade Iguazu tog vi en dags tur,som verkade kul,men som ingen av oss var speciellt nöjd med..Så här såg den ut, Börja med shopping i Paraguay som enligt många skulle ha sjukt billiga elektronik prylar,minst halva men även en 3 del av priset. Det visade sej inte stämma alls det var faktiskt Sverige priser på det mesta som ens var värt att kolla på, resten var importerat skit från Kina.. inte imponerad.. Efter det skulle vi till världens nuvarande största vatten el verk (Kina håller på att bygga det största) och det var ok , förutom att de på vårt vandrar hem inte informerat oss att tjejer inte får gå in i korta shorts,då där jobbar ca 400 män som i ett fall hade visslat & skrikit opassande saker till någon turist som sedan velat stämma dem. Så vi fick nöja oss med den korta turen. Till sist,och här har jag absolut ingen att klaga på.. Vatten fallen på den Brasilianska sidan,så otroligt vackert.  Nu är vi i Salta & slappar,en eventuell ridtur väntar i eftermiddag. Yihaaa!!