Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

fredag 23 mars 2012

Richelieu..

I lååååång ledigheten kommer jag ibland på oss. Vi far runt, gör jätte mycket, lämnar ställen snabbt & väljer ju oftast destination för att platsen har något vi vill se eller uppleva. Det är fantastiskt. Men vi vilar oss inte så ofta, det behövs ju inte. Men det var ett par riktigt sköna dagar på liveaborden. Det blir ju som en paus, samtidigt som man har dykningen att se framemot. Äta, dyka , sova . Och har man tur ,som vi hade, är där roliga människor med på båten. Tur hade vi oxå med att överhuvudtaget få åka dit, Thailands prinsessa var nämligen där i krokarna. Och då stänger parkerna för allmänheten. Men hon lämnade stället tidigare & vi kunde fortsätta som planerat.
Vad vi däremot inte hade tur med var valhajar eller mantor :(
Antar att jag är så bortskämd från Galapagos att när det sägs att man har chans att se något specifikt så tar man det för givet att det kommer att finnas där. I massor. Så det var lite snopet när vi kom på att man ska ha sjukt med tur för att få se dem.
Richelieu Rock var annars väldigt vackert med sin lila korall & mycket annat liv. Såg bläckfisk, stora barracuda stim,sjöhästar & mycket småliv. Vi åkte med http://wickeddiving.com och var nöjda med allt.
Nu har vi idag att slå ihjäl här i inte så roliga Khao Lak. Det kommer bli en lugn dag eftersom vår resa till Bali börjar någongång mitt i natten. Ska bli kul med nytt igen.

Richelieu rock

Richelieu rock


Nemo i andra kläder

Richelieu rock