Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

lördag 17 september 2011

Möllan & Indisk lördag..

Skulle ha börjat dagen med lite träning men kom i säng så sent så jag inte kom upp imorse..well..well..
Min träning fick bli cykel turen till Möllan i motvind & släpandet på kassarna:)
innan skapandets stund
Jag blev super nostalgisk när jag gick runt på torget, är inte där så ofta längre. Det regnade och kunde egentligen varit skit. Men, jag vet inte hur jag ska beskriva det.. det var så mysigt. Kände lycka & glädje..(kanske för det mesta är så billigt..hehe) ..Men mest tror jag för att där var så mycket liv. Kände mej iallafall väldigt tillfreds när jag blåste hem med alla mina nya kryddor!

 Det blev då till en indisk middag med min lilla mamma som gäst.
lite Synd,men fikonen är nyttiga :)
Jag kan göra egna Naan bröd, Tjohoo!
Och gott kryddigt ris, & heta räkor i kokos mjölk. Åh,min mage är lycklig! Trevlig kväll alla!!

lite bättre efter vilan..

i soffan, blev bara så trött... Slutet på veckan & en del strul med skattemyndigheterna som gett oss fel information från början så att vi vid efternamns bytet fått avslag.. Eeeeh.. Jo,vissa vill heta samma efter man gift sej. Har fortfarande inte fått något konkret svar på varför vi fått avslaget, utan bara en massa hänvisningar till olika paragrafer. Faaaaan,jag blir sur varje gång jag tänker på det.
Rekommenderas 
Har varit på skattemyndigheterna i går igen & det verkar som det kommer lösa sej...


Det blev iallafall en skön kväll med god mat ( har börjat äta fågel igen) så det blev kalkon, sparris potatis & om jag själv får säga det en fantastisk sås..som jag inte minns vad jag hade i mer än grädde, timjan & agave sirap..  Sen såg annorlunda men väldigt bra film