Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

fredag 16 december 2011

Dagens promenad tog oss till Recoleta...

och nu sitter jag här i sängen med dunkande fötter. Vi var jätte entusiastiska när vi vaknade runt halv 8 snåret,käkade en tidig frukost och planerade lite för dagen.. Recoleta som är en annan fin stads del ligger på ett långt gång avstånd från vårt hostel , men va fan tänkte vi och bärjade gå. Och det var skönt. Men nu har alltså dagens & gårdagens power walkande runt staden tagit ut sin rätt..Hursomhelst besökte vi den kända kyrkogården där Evita Peron ( ja musikalens Evita) ligger begravd. Och det var en helt makalös upplevelse! Vissa gravar var som egna små kyrkor, och snygga marmor hus..Storhets vansinne ända in i döden? 

pampig ingång, men gratis inträde!

svårt att beskriva & bilderna ger egentligen ingen rättvisa
 till hur mystiskt & lite makabert det är..


här bor då Eva Peron & hennes familj..
stället kunde ha varit taget ur en Tim Burton film..



Recoleta är inte bara vackra grav monument utan har även en konsnärlig ådra. Här finns en del konst museer  och det kändes mer turistigt här än i Palermo. 

Floralis Generica

Promenad i Palermo och kött lycka!

Vackra stadsdel ! Vi gick runt i många timmar och även om vädergudarna är inte på vår sida fick vi stunder av sol & det var skönt..
kaffe paus nr 1
vackra dörrar
så fint när trädkronorna möts


kaffe paus nr 2


En possum i botaniska trädgården,den var lite skadad..
det var precis DEN kött bitten jag längtat efter!
Väldigt mysigt!
Restaurangen Don Julio ligger på Guatemala 4699, och jag vill rekommendera den till alla som har vägarna förbi Bs.As. Priserna är bra och maten fantastisk,atmosfär & servicen också. Boka bord innan. Vi gjorde det samma dag. Vi åt biff de chorizo,sjukt gott!