Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

tisdag 24 januari 2012

tröttsam resa till Ecuador men äntligen..äntligen! Snart..

Vi lämnade Lima rätt nöjda,även om jag hade kunnat tänka mig att stanna lite längre. Planen var egentligen att ta flyget till Tumbes (strand paradis) och stanna där över natten. Men det kändes onödigt bökigt för bara en natt. Så vi fortsatte direkt från flygplatsen till buss terminalen och tog nästa buss till Guayaquil i Ecuador för ca 60 kr!. Det var en kort ( 7 timmars) bussresa, och fan så dryg. Vi överlevde på kex & vatten.. Jag blev uppäten av mygg vid pass kontrollen. Som höll kvar oss extra länge för att han inte visste var Danmark låg..Suck...
MEN..Vi har haft så mycket tur de senaste dagarna & vi hittade en sista minuten kan man kalla det till dit vi vill allra mest. Och idag har vi betalat vad som förmodligen kommer vara det bästa vi har varit med om rese mässigt ( har svårt att tänka mig annat) 2 februari sticker vi. Dykning närmar sej. Hurra!! Och jag är så glad,det ska bli så sjukt overkligt spännande!!!Och lite nervöst för stora djur är garanterat i massor! Platsen får ni gissa er till..ett litet tag till :)