Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

lördag 28 maj 2011

En massa träning,fantastisk mat & Pirater! Sweet Saturday



Fick användning av mina fina
"pirat" kappa
Började dagen med ett Functional moves pass, det som får mig att svettas läskigt mycket,och fråga mig själv - Vad gör jag här..
Sen kommer tanke nr 2, det är så skönt efteråt.. Och ja det är det, ju.

Sen en skön hemma brunch bestående av ägg, stekta champs,  smoothies (recept kommer på det) och en massa annat gott, mätt & glad & ledig, fick jag tid till en del hemma mys tills det börja klia i benen & sambon lyckades övertala mej att springa en 5 km runda. Jag trodde inte de skulle gå men väl i löpskorna kändes det som jag flög fram i takt till musiken. Helt underbart,jag fick nog en överdos av endorfiner. Haha!

Någon form av lax.. smarrigt
Kvällen har varit riktigt skön, med god mat på fransk restaurang. Och bio efter,.Det blev Pirates of the Caribbean . Den var ok, Jack Sparrow är alltid underhållande. Men jag måste säga att jag tyckte filmen saknade "det".

Sen cyklade vi hem i regnet & nu är jag riktigt trött.

Mitt Galleri

La Paz
         Välkomna till mitt Galleri.
Här kommer jag efter hand lägga upp alla mina tavlor. De är inte till salu men vid intresse är det mail som gäller:) Enjoy!
 Waiting for Better Times
Barcelona


Mariposa



Chaos interiore
Livets träd