Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

lördag 17 mars 2012

Som jag hade tänkt mig..

Att det skulle vara i Thailand är det skönt att vara här på Lanta. Med moppe tar vi oss runt hela ön och stränderna ÄR jätte fina. Och jag får göra det jag saknat mest på resan. Träna. Även om det bara är i ett par dagar. Jag har saknat den rutinen jätte mycket och jag kan avlasta själen lite med sparkar & slag mot en påse:) Så nu har jag blåslagna ben och blåsor under fötterna men endorfinerna sprudlar!
Den riktiga andligheten tankar jag på stranden.
Igår var vi & såg några matcher i Muay Thai, det var på en liten arena där gubbarna drack öl,skrek i munnen på varandra & rökte. Som taget ur en film.  Jag tyckte det var lite jobbigt att se på när sjuåringar gav varandra stryk & mest såg ledsna ut. Att se på de äldre som kom ut senare var mer intressant & på det stora hela var det en annorlunda upplevelse. Min mamma & väninnan lämna oss idag för AoNang. Resten av dagen softar vi efter träningen med god mat,strand & läsning. Trevlig Helg!
Syster & hennes sambo fick sällskap..

Kasper sätter den..

det här är njutning 

Round 1..