Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

måndag 27 februari 2012

Oscars galan 2012, röda mattan....

Vi tittade lite på röda matta inför Oscars galan igår. Faktiskt första gången vi tittar TV sedan vi stack i decemeber.
Jag ska inte gå in på så mycket om vem som vann och om det var rättvist. Faktiskt har jag missat de flesta filmer som var nominerade.
Det fanns såklart många fina klänningar och det var lite roligt hur stjärnorna i intervjuer rankade sina klänninga som att "I would have dressed differently if I was nominated" osv. Det var tex lite tabu att klä sig i röd klänning då Nicole Kidman nästan hade patenterat den för någon Oscars gala sedan.
Denna klänningen från Alexander McQueen hade fått bo i min garderob... bland annat. Jätte vacker!

så dramatisk,luv it!

Det var också intressant hur alla modespeciallister avgudade alla klänningar. Ok, de flesta var klockrena men ibland kändes det bara lite falskt hur dom himlade med ögonen och sa OMG it´s absolutely fabulous.
En grej som dock inte visades på röda mattan var Brangelina för de kom försent. Det visades i ett inklipp från tidigare i Afterparty . Jag konstaterar att Brad & Angelina verkligen ser overkliga ut! De är liksom för snygga, lite som vaxdockor. Hon såg ut som en drottning i sin svarta Versace klänning.Fantastisk slits dessutom!
En sista detalj som hände på röda mattan. The Dictator (Sacha Baron Cohen)  "råkade" spilla ut Nord Koreas nyligen avlidne diktator över E!:s reporter,undra om det inte var förbestämt som när Bruno landade i Eminems fejja som publicitets stunt inför Brüno. Lite roligt var det dock..