Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

onsdag 15 februari 2012

Darwin & Wolf..

Min vecka på Humboldt explorer var helt sjukt underbar!!! Hela vistelsen var bara så skön,efter vi flängt runt i nästan 2 månader så blev detta vår fasta rörande punkt i en hel vecka. Och så har jag äntligen fått dyyyyyka! Wohooo!! ett år sedan sist,men det gick bra.Kom in i det snabbt igen. Vi åt,dök,sov...Och umgicks med våra med ressenärer. Vi träffade en underbar tjej från Island, det var ett plus på resan:) Och det påminde mej vilken liten värld vi lever i av olika anledningar men dels för att hon bor i Köpenhamn.
Här var det en som vågade sej nära min man!
Resten av gänget var 1 japan som vi skattade hjärtligt både åt och med, Allen vår Skotte, 6 spanjorer som sjöng högt om skandaler, och några Italienare som inte gillade Zlatan längre. Det var ett roligt gäng .Tillbaks till dykningen..Vi var vid Darwin & Wolff i 4 dagar och det var de bästa. Bara vår båt. Inte en massa andra dykare att trängas med.Min önskan om att få se stora djur är nu uppfylld. Första dyket kom ett sjölejon ner och lekte lite med oss..3:e dyket simmade det karavaner av hammarhajar förbi oss,det var så fascinerande så jag glömde att bli rädd.Om jag nu var det från början. Och så höll det på resten av veckan,hajar,hajar,hajar! Mest hammarhajar,men vid Darwin såg vi mycket Galapagos haj oxå. De var lite läskiga,för till skillnad från hammarhajarna som simmar iväg när de ser en,är den här nyfiken & kommer nära och stirrar ner dej.. Vi såg även eaglerays. Och en massa sköldpaddor,jag älskar dem! De är så söta. Tyvärr har jag problem med uppladdningen av bilderna just nu.. Jävlaskit.. Men lovar att lägga upp så snabbt jag kan!