Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

lördag 2 juni 2012

Att komma hem..

från en sådan lång resa är väldigt kluvet. Det känns lite på låtsas som om jag snart ska packa backpacken igen och åka vidare. Till värmen, människorna, hotell sängarna, hostelbookers och någon annan som lagar all mat.. Fan vad bortskämda vi varit!

Men samtidigt är det så attans skönt att vara här, jag hade faktiskt glömt hur fint vårt hem är även om det känns mindre än jag vill minnas. Skönt är att allt är helt & att våra hyresgäster verkar ha varit så bra som vi trodde. Det mesta är oförändrat. Det värsta är allt som ska packas upp ( varför samlar man på sej så mycket grejer?? när allt man behöver får plats i en ryggsäck? ) Det är så sjuuuukt tråkigt att jag inte orkar mer idag.

Bästa har varit att få pussa på katterna. Åhhh vilken ångest, de brukar vara så sura när vi lämnat bort dem. Det första Mingus gjorde efter att ha kelat en massa var att gå & sätta sej i kattburen. Det var inte så svårt att klämma in Gucci iheller som det brukar vara. Och väl hemma var det som de aldrig varit någon annanstans. De sov med oss hela natten.

Jag tog min första löprunda idag.. Det är väl en av de sakerna som är mest förändrade min kondis. Eller rättare sagt min icke existerande kondis. Äckligt jobbigt var det, men jag antar att det blir bättre snart.
Och så har jag badat i badkar.. det var inte igår!

Nää... 1 kartong till sen får det räcka för i idag.
Hoppas ni andra har en roligare lördags kväll:)

oförändrat..