Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

söndag 1 januari 2012

med brända ben och regn har jag en lat början på det nya året..

men så skönt! I förebyggande syfte för vad som komma skall bestämde vi oss för att Salta inte har mer att erbjuda vårt äventyrliga sinne,utan vi sparar på krafterna till de kommande dagarna. Imorgon sticker vi till en stad som heter Jujuy där man ska kunna ta fantastiska dags utflykter.Jag hoppas att mina stackars röda ben mår bättre tills dess!
Nyårs firandet var lugnt. Vårt hostel ordnade en middag som var ok,det var kul att alla deltog. De hade även tagit in en grupp som spelade folk musik. Ljudet av de konstiga instrumenten kom så oväntat och högt att det blev lite av en chock för oss västerläninngar, jag och kvinnan från Holland kunde inte sluta fnissa. Ännu värre blev det när någon jämförde det med julafton och det instrument barnen nyss packat upp..ja,de som föräldrarna ångrar bittert att de gett dem.. Men iallafall- slutet gott allting gott..De visade sej vara jätte duktiga efter introt. Nu ska jag väcka min man så vi kan gå & få något i magen!.

med mina röda stänger..