Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

söndag 11 mars 2012

Dagarna i dagarna..

Mina dagar flyter ihop rätt mycket och jag har knappt koll på vardag eller helg,eller datum. Och behöver inte bry mig iheller. Tackvare en bekants födelsedag som visades på fb kom jag på att vi varit borta i 3 månader! Halva tiden. Aj,aj..lite ångest över att tiden går så snabbt.Men jag ljuger om jag inte säger att jag tycker att det är lite skönt också. Jag tacksam över var vi är & att vi kom iväg överhuvudtaget. Kan liksom stryka en av drömmarna/ målet på "to do once in a lifetime" listan. Även om detta nog inte är sista gången.
Vi är fortfarande i Phuket & idag har bara varit en rätt tråkig dag, maken är fortfarande sjuk. Så vi stack till sjukhuset. Måste säga att jag aldrig varit med om ett smidigare tillvägagångs sätt, en blå lapp, en gul lapp,in & bli examinerad, hämta recept,betala, hejdå. Allt var över på 30 min från det att vi kom. Till skillnad från hemma...Sköööönt.
Jag & syster tog en 90 minuters massage nu på kvällen, det var underbart. Jag tjuvstartade igår efter jag läst att det ska vara bland Phukets bästa ställen. Det var ingen lögn. Vi bor inte så bra här. Hotellet är bra men stranden ligger lite för långt  & det byggs mycket runt om MEN massagen ligger på samma gata :)
 Imorgon kommer min mamma hit, det kommer att bli så kul!