Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

måndag 10 oktober 2011

mått lite skit..

febrig, tjock i halsen & känt mig lite ledsen. Nu har hösten börjat på riiiiiiktigt och jag vill bara ligga inrullad i en varm filt tills det är dags för avresa.
Natten till idag var dessutom lite av ett mardröms scenario -Jag vaknade av att Kasper skriker & att det smärtar till i ansiktet, då har en av våra katter lämnat 2 blodiga "wolverine"märken på Kaspers rygg.. hoppat på mej & rivit mej på nyckel ben & på haka. Det var rätt blodigt. Vi vet fortfarande inte vem av dem eller varför. Bara att det var jäkligt otäckt att vakna så. Dettar var vid 3 tiden. Det tog en stund att somna efter det. Kl 06.50 börjar någon på parkeringen utanför vårt sovrums fönster spela musik på högsta volym..i något som kändes som en evighet..Eeeeehhh-Tack för den -Idioter!!!! Hallåå.. 10 i 7,vem gör sånt???...
Lagom till jag somnat skulle jag upp igen. Då kom "säkerhets dörr gubbarna" & skulle montera den nya dörren. Har varit ap trött hela dagen.
Nu är det dock lite bättre tror jag & imorgon ska jag se Brittan! ( Feber håll dej borta!!)
Vi fick även trevligt besök idag & en massa bra Japan tips. -Tack Q !!

Res rutten har nu ändrats eftersom regn perioderna inte stämmer så bra överens med vår dykning. Så nu är planen att börja i Mexico, men det ändras säkert igen & inget är hugget i sten.
Jag älskar det lilla pirret i magen man får i planerings stadiet & förväntningarna som blandas med nervositet, sen finns där även lite tråkigare" ångest" grejer som vi måste ta tag i innan resan. Men det är i nästa vecka! Nu lite Dexter:)