Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

måndag 31 december 2012

2012..


avslutas med den värsta förkylning jag någonsin haft.
Snacka om dåligt läge inför jul & allt. Det har inneburit total olust till det mesta i 2 veckor, soffläge & serie marathon (Sons of anarchy var ju sjukt bra!).
Men nu börjar rastlösheten komma smygande och fast hostan inte gett med sig än så kan jag nog fira in det nya året på ett drägligt sätt.

2012 har annars varit ytterligare ett roligt & fantastiskt år. Ett riktigt drömår faktiskt, där första halvan bara innebar en massa kul på vår resa. Från december 2011 fram till juni 12 var det bara "semester". Och det var lyx att få uppleva varandra, maten, naturen, dykningen, människorna, ja, världen på detta sätt. Samtidigt en del prövningar för ett nygift par, som om jag får säga det själv -vi klarade ganska galant:) 
(Fortfarande gifta & lyckliga ihop efter resan!)
Mina bästa rese upplevelser var rätt så självklart på Galapagos men även Vietnam, Malaysia & Filippinerna var riktigt fascinerande ställen jag gärna återvänder till. 

Lite jobbigare att komma hem även om vi kände oss ganska färdiga mot slutet.
Att komma tillbaka till rutiner som jobb, träning, laga mat & städa(!) var inte det enklaste. Träningen var det enda jag saknat under resan. Men trotts all brist på den (träningen) under resans gång lyckades jag sätta både malmö milen i juni & halvmaran i augusti.
Sen blev det inte så mycket mer spring, efter jag plusat på graviditets testet någon vecka senare blev jag så sjukt trött om dagarna men även lite nervös och fattade att jag inte kommer kunna sätta de 3 milen jag hade tänkt mig. Då slutade jag helt.Tyvärr.

Att bli gravid så snabbt efter planerat var lite oväntat & det var lite overkligt att se de 2 strecken på stickan trotts att jag kände det på mig. Enorm lycka!
Hela hösten har fokus legat på växande mage, milstolpar i graviditeten, leta ny lägenhet och försök till att planera det som går inför framtiden.
De sista 2 månaderna har känts ganska tröga & tröttsamma. Tvister på jobbet med uppsägning och återanställning, lägenhets köp, försök till försäljning av vår egen lägenhet som ska helst ha blivit såld innan 1:a mars då vi flyttar in i nytt och fixandet inför visningarna har tagit en hel del på krafterna. Det mesta är löst eller pågång men jag längtar till våren. Till bebis & nytt hem.

I år har jag också blivit påmind & insett vilket privilegie jag har att ha de människorna i mitt liv som jag har, min familj, en man jag valt & älskar som älskar mig, ett jobb som gett mig pengar & frihet att kunna bl.a resa. Känner stor tacksamhet till det mesta jag annars tagit förgivet.
Jag är jäkligt lyckligt lottad! Och om 2013 inte blir bättre så önskar jag att det blir minst lika bra som detta:)

Med det önskar jag alla ett Gott slut & ett fantastiskt Gott Nytt År!