Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

lördag 7 april 2012

Vi åkte till Kuala Lumpur & hamnade i China..

town.. Vi var framme så sent så det var nästan helt folktomt på gatorna, bara gatusopare kvar. Dessutom visste taxichauffören  inte var vårt boende låg så vi blev avsläppta fel & fick gå runt och leta mitt i natten. Det låg på gatan brevid.
När vi sen gick ut på morgonen var det som om vi gått ut genom fel dörr.
Så livat, konstigt & annorlunda.
Folk överallt. Då blev jag tacksam över tidpukten vi anlänt.
Första frukosten här var nudelsoppa med roasted duck för att vi var hungriga & inte orkade leta efter ett "vanligt" frukostställe. Från ett gatukök. Det var jäkligt gott.

Jag hade börjat bygga upp den lite negativa skölden inför storstaden redan innan vi kommit hit. Rädd att det skulle bli jobbigt & tråkigt efter allt lugn & paradis stränder. Men här är kul. Det jag saknade på Bali var ordentliga trottoarer som inte hade en massa hål så man var tvungen att titta ner ofta vilket är synd, då det finns så mycket annat att titta på. Och här är det gångvänligt. Minst sagt. Vi köpte en karta & gick runt till kvällen.
Från Chinatown till Petronas towers. Stannade & fikade ett par gånger.
Gick i STORA shoppingcentra. Jag har aldrig varit på något så stort shopping ställe förr.
De hade t.om ett tivoli på ett av våningarna.
Här glömde vi att vi var backpackers & började drömma om allt vi ville ha & skulle införskaffa när vi kom hem. Haha! Jo,det var kul en stund sen orkade vi inte med Chanel, Louis & Christian mer utan promenerade hem. En dag till här sen blir det Borneo!

frukost

den lätta vinkeln..

 den svåra vinkeln..

petrona twintowers

skytrain

helt galet!