Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

onsdag 14 mars 2012

Phuket inget paradis..

För mej iallafall. Igår tog vi båten Koh Lanta och det känns rätt så mycket bättre. Lugnare & grönare. Jag måste säga att jag inte riktigt förstod det fantastiska med Phuket alls. Dels var där för mycket folk dels var stränderna inte "all that". Paraply/ solstols marknad där alla låg packade som sololje indränkta sardiner , vattnet var brunt efter regnet & det kan ju inte hjälpas,men det simmade dessutom runt plast påsar och annat skräp i vattnet. Och det luktade bensin från vatten skotrarna . Inte så jäkla najs. Kanske är jag bortskämd efter Isla mujeres paradis stränder? Eller hade jag bara förväntat mej något helt annat.

Och då kan man fråga sej varför vi inte stack direkt.. När vi köpte vår tur till Cambodia så fixade de ihop ett pakett med flyg & 3 nätter i Phuket. Min systers sambo som ändå skulle ta sitt dykarcert tänkte passa på att göra det där, vilket gjorde att vi fastnade där lite. Han råkade oturligt nog ut för det sämsta dykcenter som finns. All utrustning han fick låna var antingen i sönder eller för liten. Instruktören var vårdslös & verkar bara vilja utnyttja situationen för att få dyka själv. Det resulterade att han nu har problem med sin trummhina och inte får dyka eller snorkla på 10 dagar. Trevlig semester. Åh! vad arg jag blir..den stackaren har dessutom fått helt avsmak för dykning. Vilken instruktör med självrespekt gör så?

Massagen, starbucks, maten ,hotellet och den stora buddhan var annars det som var bra.
Och det roligaste var att jag fick träffa min mamma efter så lång tid. Hon hade med sej den senaste Harry Hole boken och den har jag längtat efter!
Vi kommer att stanna här på Lanta i ett par dagar innan vi sticker på en liveabroad till Richelieu rock. Hoppas på lite ridning på stranden & att få träna thai boxning.

den här speglar rätt bra hur jag känner

not what I signed up for

En strand med långt till närmsta grannen,Koh Lanta

min vackre man..

ser ut som plast