Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

fredag 20 april 2012

Återhämtning deluxe..

Ja, nu har träningsvärken lagt sej. Vi har vilat upp & ut oss i Kotakinabalu på Sabah. Meningen var att vi skulle ut till Sipadan & dyka lite igen. Men fan.. vi måste prioritera både med tid och pengar nu. Och när vi hörde runt lite så är djurlivet där det vi redan sett och inte så intresserade av längre. Lite synd för det är en av världens finaste dyk ställe enligt många. Vi åker till Filippinerna imorgon istället, hoppas på lite vrak & valhajs dykning!
Det har varit sköna dagar här på hotell med sköna sängar, varm dusch, starbucks, & six feet under marathon, snacka om att återhämta sej! Så nu är vi redo för en rond till med obekvämligheter om det kommer.

Jag har även anmält mej till Malmö halvmara & vill minnas att när vi var i Colca Canyon & trekkade så var det jobbigt. På toppen där hörde jag en tjej berätta om sin halvmara, Colca trekkingen var tydligen 10 gånger värre för henne än att springa de där 2,2 milen. Vad jag vill minnas är pinnacle trekkingen var 10 gånger värre än Colca canyons.. Japp, så tänkte jag när jag anmälde mig, så nu är det bara att ligga i som en dåre!