Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

onsdag 29 februari 2012

Hejdå Syd & Central Amerika!

Det har varit ett stort nöje att få uppleva dej igen, både gamla & nya ställen.
Fantastiska kontinent,jag älskar dej!
Känner lite sorg att första etappen på resan nått sitt slut. Men samtidigt är jag otroligt tacksam att det gått så bra. Vi har inte råkat ut för några hemskheter här. Det värsta har varit luriga taxi chaufförer som jag fått skälla ut när de fulat sej med priserna. Och jag hoppas att det fortsätter så. Ja ,alltså inte taxichaufförerna då utan lugnet. Att jag kan flytande spanska har nog hjälpt oss en hel del. Och underlättat hela resan.

Bästa med Syd Amerika har varit- Att här är så vackert!  Djungeln i Ecuador,Galapagos & dykningen där,maten i Peru, San Pedro de atacama i Chile,Iguazu fallen på Argentinska sidan  & dykningen i cenoterna. Så klart har alla fantastiska människor vi träffat oxå varit ett stort plus! Ett oväntat plus är att här inte känns farligt att turista.

Sämsta- Att det är sjukt dyrt att flyga här. Och avstånden är långa. Vilket har resulterat att jag inte fick träffa dem jag ville:( Att här är dyrare än man tror. Quito,den tråkigaste staden jag fått uppleva på hela resan.

Jag är ju definitivt inte klar med här. Colombia,Brasilien, Costa rica ,Guatemala & Cuba är de ställena jag ska till nästa gång. Men nu är det Asien som gäller.Om ett par timmar tar vi flyget. Cancun-NY-Hongkong- Bangkok. 30 timmar. Det blir nog drygt.Tur att vi har en massa avsnitt av Amerikan horror story att slå ihjäl timmarna med.
I Bangkok väntar ett kärt återseende oss. Min syster & hennes sambo kommer en dag innan oss,och det ska bli fantastiskt kul att träffa dem!
Vår resa i Syd Amerika