Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

onsdag 1 februari 2012

Anna, aporna..& den lille krabbaten på badrummet

Nacho,min vän
Regnskogsturen var fantastisk, luften, ljuden, värmen..allt.. En av dagarna var vi och hälsade på i en indian by,där bakade vi yuka bröd,som var riktigt gott & jag blev fullkomligt betuttad i deras apor! Deras maskot - Nacho,var ju så cool,ville ta med honom hem. Han var en whool monkey. Han hade mänisko öron & händer. Och skämdes när han blev tillsagd, hoppade upp i min famn och gnydde som en liten bebis. Där dog jag. Så fascinerande,man tänker inte på hur lika människorna de är. De hade även en pocket monkey som oxå gillade att vara med oss vid brödbaket. Hoppade upp på våra huvuden och kliade oss.
 Minus- mina fötter blev sandfluge mat,det bränner & kliar..
Vi gjorde nattvandring men massa äckiga kryp som tarantulas,andra spindlar,syrsor etc..Vi såg även caymaner & boaormar. Väl hemma i vår lodge som inte hade fönster satt en groda & stirrade på mej från vasken! Den var himla söt med sina små roliga fötter..Visade sej att den bodde bakom vår spegel. Dagarna där gick lite för fort men imorgon åker vi till Galapagos. Det ska bli så skönt,dels för spänningen men oxå för att lämna Quito,som inte har blivit roligare de dagar vi spenderat här.

undra vad han egentligen hittade..

pocket monkyn utan namn..



Kasper the monkey whisperer..


Kan ni räkna hur många dödskalle apor som finns i trädet?




så liten man kan vara under ett stort träd i regnskogen

den oväntade gästen

gjorde ett hopp och satte sej på spegeln

inte så söt..




fångade den första pirayan

cayman..