Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

fredag 18 november 2011

planera fel för att göra rätt...

Jag bara älskar hur den omvända psykologin fungerar på mig.. behöver inte vara stora grejer det handlar om eller svåra beslut, det räcker med att det är något som inte känns bra eller roligt för stunden!
Förra veckan skulle jag göra en obehaglig grej.. Jag sket idet, kom på mig själv sen att jag gjorde allt annat som var mindre obehagligt,men lika viktigt, ringde samtal..etc. som jag oftast tycker är jobbigt eller tråkigt att ta tag i. Dock ligger den obehagliga grejen kvar men den känns mindre viktig nu..

Idag hade jag bestämt att jag skulle börja packa ner vårt hem lite, och städa. Men när jag satt & kollade Oprah(snyft) & väntade på at orka komma igång kom jag på att jag skulle panta flaskor så de kom ur vägen och passa på att gå en promenad. Jag tror att jag undermedvetet kände sådan total olust till att städa att jag bara ville rymma. Och det gjorde jag promenaden blev en 11 km löp runda!
Och nu när jag har kommit hem så är olusten inte så stor längre..Tyvärr ska jag jobba inatt så jag tror jag måste vila..
Men jag undrar är det bara jag som är så här omvänd eller är det normalt att man tar tag i andra saker för att "slippa" det egentliga?  Och ska jag då i fortsättningen planera "fel" saker för att slippa undan till rätt? Haha! Vilket dilemma..
Trevlig kväll alla!