Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

tisdag 3 januari 2012

en snabbis...

Vi har varit utan nät på vårt hostal ,måste erkänna att jag blir lite abbstinat när jag inte kan skriva av mej & kolla grejer på nätet som man annars tar förgivet ska funka .Att ta med laptopen var det bästa vi gjort,här i tråk staden som är på tok för varm fär aktiviteter har vi snöat in på en ny serie- Sherlock Holmes,underbar!
 Vårt hostal har bytat leverantör och därav inget nät här så vi " lånar" från frisör salongen vi besökte innan som ligger brevid.. hihi! Hoppas de inte märker det..
 Det här resandet är inte så kul längre,vi fastnar på vägen för att flygen är snuskigt dyra i Sydamerika & bussarna tar lång tid. Jag vill till något nytt nu. Vi har iof. bara strandat 2 gånger men när jag kollade min almanacka skulle vi redan ha varit i Cuzco ..Det här var iallafall sista destinationen i Argentina. Imorgon åker vi till S.Pedro de Atacama i Chile. Jag hoppas att det är riktigt coolt och att vi kan ta en massa häftiga bilder på världens torraste öken! Sen bär det bara uppåt,tills vi når Peru.Om inte racing tävlingen Dakar sätter käppar i hjulen på våra kommande buss turer... Våra rese planer har ändrats en del. Vi skriver ju om resan hela tiden så ni får se var vi hamnar på vägen!  Vi ses i Chile!!