Hej alla !

Här i bloggen kommer ni få ta del av mina funderingar och händelser från mitt liv.

Allt från mina äventyr,drömmar och tankar samt annat som skönhets prylar,husdjur och resor. Även lite annat som gör livet roligt!

söndag 16 oktober 2011

Åhhh..idag känner jag tacksamhet & kärlek...

till mitt liv, mina nära & kära, allt bra som händer & mycket mer! Jag glömmer det ibland,borde skämmas lite..men..men..

stekta jätte räkor & risnudlar
Helgen har varit fin,vädret fantastiskt & jag har haft några härliga"catch ups"  med både gamla & nya bekanta ( ett tråkigt & kallt ord "bekanta") med det menar jag fina människor som jag gärna träffar oftare:)
Finaste lilla systern var här på en spontan middag i fredags & idag var vi på brunch hos min mamma. Så himla gott allt!!

Jag sprang 1,1 mil igår.. Det var första gången,och jag måste säga att det var underbart..Dock först efter de första 4 kilometrarna, när jag väl passerat den gränsen kändes det lättare. Och mot slutet kändes det som jag hade kunnat hålla på hur länge som helst:) Idag är jag fruktansvärt mör, men det är ok.

skålar in det nya året här?...
Lite mer biljett research har visat sej att jorden- runt- biljetter inte är så billiga eller enkla att hitta som förr..tydligen..
Men vi har en plan...Hihi! Som iallafall prismässigt känns mycket mer normalt än de förslag vi fått hittills. Mer om det sen om det blir aktuellt.
Avslutar helgen med lite Bodybalance.. och eventuellt hämtmat..  See ya!